Termeni si conditii | Confidentialitatea datelor | Web design: ISA Multimedia

Solutii pentru intretinerea echipamentelor TI

Home Email

Home

Contactati-ne

Despre noi. Consumabile. Service. Cerere oferta. Harta site.

Promotie cartuse originale

INKJET & LASER >>>

Oferta

Promotie

   TERMENI SI CONDITII

   CONFIDENTIALITATEA DATELORCONDITII DE UTILIZARE

Vizitarea site-ului www.nexustech.ro, accesarea functiilor oferite de acesta are semnificatia acceptului termenilor si conditiilor specificate in paragrafele urmatoare.

Site-ul www.nexustech.ro este proprietatea companiei NEXUS TECH SRL, care are dreptul de a modifica termenii si conditiile detaliate mai jos fara o notificare prealabila catre utilizatorii acestui site.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Site-ul www.nexustech.ro apartine companiei NEXUS TECH SRL si are drept scop prezentarea produselor si serviciilor oferite de companie. Echipa NEXUS TECH SRL depune toate eforturile pentru ca informatiile site-ului www.nexustech.ro sa fie actualizate, complete si corecte, insa nu garanteaza corectitudinea sau exactitatea acestora. Imaginile ce insotesc produsele sau serviciile au caracter informativ si pot diferi fata de produsul real in ceea ce priveste aspectul, accesoriile, etc. NEXUS TECH SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a anumitor produse.

PRETURILE PRODUSELOR SI SERVICIILOR, COMANDA SI LIVRAREA

Pentru informatii referitoare la preturile sau serviciile oferite de NEXUS TECH SRL, comanda sau livrarea lor, trimiteti va rugam o cerere de oferta, specificand produsele sau serviciile de interes, cat si datele Dvs. de contact.

PROGRAMUL DE LUCRU

Luni-Vineri, in intervalul orar 9:00-17:00 (in afara zilelor nelucratoare si a sarbatorilor legale).

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.nexustech.ro este proprietatea companiei NEXUS TECH SRL si se refera la: continutul grafic (imagini, elemente de grafica Web, butoane, icon-uri, etc), continut audio/video, texte, animatii, scripturi, documentatii postate si orice fel de alte date.

Continutul site-ului www.nexustech.ro nu poate fi utilizat fara acordul in scris din partea NEXUS TECH SRL, cu exceptia cazurilor in care exista texte explicative care ofera acest drept clientilor/utilizatorilor site-ului www.nexustech.ro.

LIMITAREA SI DECLINAREA RESPONSABILITATII

NEXUS TECH SRL nu este responsabila si nu garanteaza in nici un fel pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului. NEXUS TECH SRL nu este responsabila pentru pagube, de orice fel, ce deriva din utilizarea site-ului www.nexustech.ro, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

NEXUS TECH SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.nexustech.ro.

NEXUS TECH SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site, direct sau indirect.

SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele furnizate de catre clientii sau vizitatorii site-ului in cadrul comunicatiilor cu personalul NEXUS TECH SRL sunt utilizate numai in scopuri de identificare, comunicare, prelucrare si livrare comenzi efectuate pe respectivul site. Ele nu vor fi vandute, inchirate sau oferite fara acordul explicit al clientilor.

Prin accesarea site-ului www.nexustech.ro, cumpararea de produse sau trimiterea de mesaje electronice (e-mail) catre NEXUS TECH SRL, se considera ca utilizatorul consimte primirea de mesaje din partea www.nexustech.ro in format electronic.

NEXUS TECH SRL nu incurajeaza spam-ul si de aceea toate mesajele de e-mail trimise clientilor sunt expediate cu acordul acestora. In orice moment, clientii pot solicita ca datele lor sa fie sterse din baza de date a companiei.

NEXUS TECH SRL nu isi asuma responsabilitate pentru pierderile de orice fel cauzate de erori hardware/software ale echipamentelor de calcul utilizate pe parcursul unei tranzactii, indiferent de natura acesteia. De asemenea nu se garanteaza faptul ca serverul gazda, site-ul sau e-mailurile expediate de pe site-ul www.nexustech.ro nu contin virusi sau alte module daunatoare.

Datorita faptului ca site-ul contine publicitate Google Addsense, este posibil ca pe calculatorul local sa fie salvate sau citite cookies in vederea colectarii de informatii.

FRAUDA

Vor fi considerate tentative de fraudare oricare din urmatoarele activitati: orice incercare de a accesa datele personale ale clientilor site-ului www.nexustech.ro; orice incercarea de a modifica continutul site-ului www.nexustech.ro sau de a afecta performantele serverului pe care este gazduit site-ul www.nexustech.ro.

Orice tentativa de fraudare va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti (utilizatori) si site-ul www.nexustech.ro, care este proprietatea NEXUS TECH SRL, va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor specificate aici. Compania NEXUS TECH SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor termeni si conditii fara o notificare prealabila a clientilor, inregistrati sau neinregistrati.

DATE DE CONTACT

NEXUS TECH SRL

Str.Logofat Tautu nr.53, sector 3, Bucuresti

Tel. 021 3260731, 0731 008077, Fax 021 3234440

E-mail: office@nexustech.roinceput pagina